Артур Бетербиев срещу Олександър Усик – НА ЖИВО – ДНЕС – 04:00 MOSCOU – 04:00 BG – 03:00 Europe CET – 02:00 Artur Beterbiev vs. Oleksandr Gvozdyk

Тази вечер в „Liacouras Center“ във Филаделфия, САЩ ще се проведе обединителната битка за световните титли на IBF и WBC в лека тежка категория (до 79, 4 кг ) между Олександър Гвоздик (17-0, 14 KO) и Артур Бетербиев (14-0, 14 KO).

КАНАЛ # 15 коментара

 1. Найденов октомври 19, 2019 7:49 am  Отговор

  Биха се двамата най- добри в категорията.Ако някой има съмнения за класата на Гвоздик , да гледа какво направи със Стивънсън. Два различни стила. Като гледам Украинеца имам чуството ,че стила на тримата големи от златното им олимпийско поколение(Усик, Ломаченко, Гвоздик) е един същ. Отлична игра с крака , впечатляваща кондиция и непрестанно обсипване с комбинация от удари. И все пак този Украинец е най- слабия от тримата.

  • Ivan откривателя октомври 19, 2019 10:47 pm  Отговор

   Все пак са възпитаници на Анатолий Ломаченко. Иначе изстърваха духът . Този няма кой да го спре със нищо! Играеше във Пловдив навремето,когато все още имаше бокс! Някои го помнят . Най тихото и добро момче ,а на ринга ….Олелее!
   Бетеер е Бетербиев, без да съм откривател.
   Играеше на Странджата във Панаира наред със други легенди.

   • k октомври 20, 2019 11:26 am  Отговор

    уКРАИНЕЦА нямаше необходимото кардио. По средата се видя. Дори и руските коментатори бяха прецизни.
    То нямаше ли някаква кавалкада , че ВЕЛИКИЯ Канело май избяга от мач с Бетербиев?
    Наистина си е ЦАР в категорията.
    Виж с Бивол би бил сериозен мач. Стига да не греша.

 2. Найденов октомври 19, 2019 7:51 am  Отговор

  Първите 8 рунда Украинеца стоеше чудесно на ринга и на мен ми беше любопитно дали ще издържи 12 рунда с това темпо , обсипване с удари и движение. Проблема на Гвоздик беше ,че до сега не се беше срещал с такъв нечовек като Бетербиев. Не знам тоя руснак от какъв материал е направен. Пропусна множество удари ,някои от коите не изглеждаха леки и нищо от това не му повлия, а напротив сякаш ударите му с течение на времето ставаха с все повече брутална сила.Абе като се сетя ,че нашия Тервел се случи в категорията и поколението на Усик и Бетербиев и се кефя много ,че взе медал от олимпиада.

  • k октомври 19, 2019 10:33 pm  Отговор

   Усик си надигра Тервел. Продължавам да си мисля, чепроблема на малкия Пулев е в психиката му. Нещо там се пречупва. преби доста тюфлеци и 2-3 по-сериозни съперници, а дори не е минал топ-100 в категорията си. Трябва му по-голям мач и то съвсем скоро.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *