Антъни Джошуа ще внимава с бързите ръце на Руиз младши и комбинациите му

Световният шампион на WBO, IBO, IBF и WBA (супер) в тежка категория Антъни Джошуа няма да рискува в предстоящия си мач срещу Анди Руиз младши.

Двамата ще проведат двубой на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

Джошуа е изключително впечатлен от бързите ръце на Руиз и неговите комбинации.

„Ако гледате някои от срещите му, много от неговите нокаути идват след комбинации. От удари, които не виждате. И той има много бързи ръце,“ каза Джошуа пред Скай Спортс.

„Така че трябва да работя върху реакциите си. Взех решение да не използвам телефона си, за да се уверя, че няма напрагям очите си, защото трябва да съм внимателен и да реагирам на подобни удари.

Неговите силни страни са уменията му да върви напред, да поема удари и да избягва удари. Един атакуващ боксьор сякаш поема твърде много удари, но при него не е така. Той може да нокаутира съперника си, така че това означава, че има тежки ръце. Той има способността да работи с комбинации, докато аз залагам на европейският стил, на който съм научен, ‘джеб, едно, две, джеб, едно, две, кроше’. Но той може да нанесе ляво кроше, дясно кроше, ляво кроше, дясно кроше, ъперкът, кроше, дясно кроше в тялото – каза Джошуа.“
4 коментара

 1. Найденов май 26, 2019 5:06 am  Отговор

  Е то е ясно ,че Джошуа трябва на всяка цена да не допусне бой от близка дистанция. И в тая среща е ясно какво ще гледаме. Руиз ще върви цял мач напред , докато главата му издържа бомбите на Джошуа. Джошуа ще се стреми да напипа точната дистанция където е недостижим , но съперника уязвим ( както успя да го стори с Поветкин).

  • ludmil май 26, 2019 5:34 am  Отговор

   Анди каза, че ще приложи тактиката на Майк Тайсън:) Ако Руиз имаше примерно мощта на Поветкин, определено бих заложил на него:) Но въпреки че го харесва, сега не бих го направил:) Въпреки че все ми се струва, че ще изложи Джошуа:)

 2. Иво май 26, 2019 5:51 am  Отговор

  Ще е епично да му предложи един сникерс да се възстанови от нокаута 🙂

 3. Найденов май 26, 2019 8:52 am  Отговор

  Майк Тайсън е боксьор от друго време.Властвал е значително по малко време на върха от легенда като Владимир Кличко например..Имал е щастието в неговия прайм да липсват атлети зверове като Уайлдър, Джошуа, Кличко..Това ,че е най известния боксьор за всички времена се дължи на факта ,че имаше супер атрактивен стил , супер скандалния личен живот изнасилване , побои ,затвор и отхапаното ухо и това ,че е Американец(нещо ,като да си от Холивууд). Анди не е добър ,колкото Майк Тайсън..Майк Тайсън изнасяше рецитали по бокс. Обичам да гледам Майк Тайсън- Франк Бруно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *