Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд

Преди малко на SSE Arena, Уембли в Лондон, Англия Антъни Джошуа запази световните си титли на WBO, IBF, IBO и WBA в тежка категория след като нокаутира задължителния претендент Кубрат Пулев в деветия рунд.

Двамата започнаха много внимателно първия рунд, използвайки джебовете си, въпреки че Джошуа имаше известно предимство. Във втория рунд Джошуа избуха, нанасяйки няколко удара – Пулев само му се усмихна в отговор.

В третия рунд Джошуа намери Пулев с тежък удар с дясната ръка. Пулев беше наранен и се опита да избяга на въжетата, но беше повален в нокдаун. Той се изправи, но отново беше повален върху платнището. Определено Кубрат Пулев беше спасен от гонга.

В четвъртия рунд Джошуа намали темпото, изчаквайки грешка на противника. В петия рунд шампионът отново разтърси съперника си с дясната ръка, но този път Пулев избяга в клинч. Въпреки сериозните проблеми, които изпитваше в защита, Пулев смело вървеше напред, но Джошуа спокойно го обработваше. Поради факта, че шампионът забави темпото, Пулев се отпусна. В същото време той се усмихваше след почти всяко успешно действие на опонента си. Джошуа дебнеше претендента, действаше внимателно и не бързаше да приключва битката.

Краят настъпи в деветия рунд. Джошуа обсипа Пулев с ъперкъти, след един от които Пулев се озова отново в нокдаун. Той се изправи, но Джошуа веднага го повали с дясната ръка на ринга. Пулев вече нямаше сили да се изправи.2 коментара

  1. ludmil декември 13, 2020 2:17 am  Отговор

    Аз лично не съм впчетален от Джошуа. Но няколко неща ми се затвърдиха поне за мен разбира се. Фюри ще бие Джошуа. Уайлдър ще нокаутира Джошуа, Пулев има здрава глава.

    • Ivo декември 13, 2020 2:40 am  Отговор

      За две съм съгласен, но не виждам как Уайлдър ще бие Джошуа! Това момче има физика, има интелект, има джеб, има ъперкът, десен прав, игра с крака, отделно се пригажда към играта на противника, не виждам как Уайлдър ще го победи с един удър.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *