Антъни Джошуа: Нека бъде Тайсън Фюри

Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO беше доволен от победата си над Кубрат Пулев.

Преди няколко часа Джошуа нокаутира Пулев в деветия рунд.

„Уембли Арена“, чувате ли ме? Нека вдигнем малко шум. Ввсички видяхте какво говорехме в петък, а тук трябва да говорим по-малко. Направих това, което знам най-добре. Да вкарвам удари с комбинации. Нека по-малко говорим. Не обичам да давам интервюта, а да говоря на ринга. Нека празнуваме Коледа, нека всички са щастливи,“ заяви Джошуа.

„Какво иска да види публиката? Дайте няколко имена. Това е работата на Еди Хърн, за да се бия с Тайсън Фюри. През 2019 година аз преследвах мачовете. Става въпрос за наследството и коланите. Нека да бъде Тайсън Фюри. Искам да мисля мач за мач и да съм фокусиран. Знам кой съм и съм готов с всеки. Аз съм най-добрият шампион.

Труден мач. Това е първият ми мач след повече от година затова съм щастлив. Готов съм да се изправя срещу всеки. Респект към Тайсън Фюри. Пулев беше №1 на IBF и се изправих срещу него. Стъпка по стъпка. Аз съм войник и съм готов да се бия срещу всеки. Хубаво е да се бия в Лондон, хубаво е у дома. Боксът в тежка категория се върна на картата. Харесвам Майк Тайсън и други боксьори, които залагаха на ъперкът. Моето вдъхновение са Лари Хоумс. Ивендър Холифилд и други..Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *