Антъни Джошуа: Милър е още една стъпка към супердвубой
Антъни Джошуа твърди, че не би изпуснал нервите си срещу Джарел Милър, тъй като се готви да стане част от историята на Медисън Скуеър Гардън, а знае, че битката би била отменена, ако той изгуби разсъдъка си.Световният шампион на WBA, IBF, IBO и WBO в тежка категория Джошуа ще защитава титлите си срещу Милър на 1 юни в легендарната зала в Ню Йорк, САЩ.

Лошото момче, което се превърна в златното момче на британски бокс заяви, че си е научил урока от миналото, след като бе изкаран от кожата си от американеца на пресконференция по-рано тази година.

„Остарях и помъдрях. Научих се да контролирам емоциите си. Има толкова много хора в затвора, само защото не могат да контролират емоциите си. Не мога да си позволя да се ядосам и да ударя някой. Милър казва нещо, след това последва удар бум! И край битката е отменена, защото челюстта му е счупена.“

Джошуа смята, че битката с Милър в още една стъпка към обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

„Мисля, че трябва да седнем и да разберем къде сбъркахме в преговорите, а след това да направим всичко както трябва. Но първо трябва сериозно да се отнеса към предстоящия си съперник. Милър не е краят на айсберга, той е още една стъпка към супердвубой. Победих Паркър, после победих Поветкин, а сега трябва да победя Милър. Чудя се колко още стъпки трябва да направя?

Така рискувам повече да пропусна мегадвубой с Уайлдър, а аз не искам да рискувам твърде много.“

1 Коментар

  1. Митко април 12, 2019 12:05 pm  Отговор

    Клинча може да му е дал съвет да не се пали излишно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *