Антъни Джошуа: Кубрат Пулев е много опасен

Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа няма да подценява бъдещия си съперник Кубрат Пулев.

Джошуа ще защитава титлите си срещу Пулев на 12 декември в Лондон, Англия.

„Готов съм да защитавам моята световна титла срещу Пулев. Сега съм изцяло фокусиран върху тренировъчния ми процес. Искам задължително да победя, защото победата ми срещу Пулев може да постави началото на едно бъдеще с много големи мачове. Аз трябва да бъда фокусиран само и единствено върху мача срещу Пулев,“ каза Антъни Джошуа.

„Пулев има само една загуба в последните 11 години и то от Владимир Кличко. Аз изпитвам огромно уважение към него. Той загуби от Кличко в една тежка вечер за него. Той загуби, но и спечели от този мач. Пулев продължава да е в играта. Хората смятат, че ще бъде лесен мач за мен, но аз не си правя такива лесни заключения, защото Пулев е добър боксьор. Аз ще подходя изключително сериозно към този мач и съм убеден, че ще постигна победа. Пулев е много опасен. Той има някои много добри оръжия в своя арсенал. Един удар може да промени историята. Аз ще се опитам да минимизирам всички рискове.“




2 коментара

  1. k октомври 18, 2020 8:14 am  Отговор

    прав е. ще бъде голяма среща

  2. Васил октомври 18, 2020 2:20 pm  Отговор

    machkai Kobra

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *