Антъни Джошуа коментира победата на Тайсън Фюри

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа наруши мълчанието си след последната победа на Тайсън Фюри, който стигна до лесен успех в първия си двубой в Лас Вегас, като спря Том Шварц във втория рунд.

Изпълнявайки мечтата най-после да се бие в Градът на греха, Фюри се представи по- атрактивен начин, какъвто рядко демонстрира, за да оправдае интересът, който той предизвика в САЩ след срещата си с Дионтей Уайлдър.

Фюри може би отново се наложи като най- добрия боксьор в тежка категория с вълнуващото равенство през декември с Уайлдър, когато с представянето си заслужи победата, а репутацията му нарасна до такава степен, че подписа доходоносен договор с ESPN.

Джошуа беше нокаутиран от Анди Руиз на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ и загуби световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO.

„Какво мисля за победата на Тайсън Фюри? Той направи онова, което трябваше. Можех да кажа някоя глупост, но той направи онова, което трябваше, браво на него. Искам да се върна към битките с по-лесни опоненти. Шварц е на 56 позиция в света. Замислям се, защо да си причинявам всичко това? Разбирате ли ме какво имам предвид? – заяви Джошуа.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *