Антъни Джошуа: Готов съм да се бия с Тайсън Фюри

Антъни Джошуа обяви, че е готов да се бие с Тайсън Фюри през следващата година.

Световният шампион на WBC в тежка категория Фюри наскоро се усъмни в желанието на Джошуа да се бие с него след като той не го предизвика след победата му с нокаут над Кубрат Пулев по-рано този месец.

Но Джошуа твърди, че е готов да заложи коланите си на WBA (супер), IBO, IBF и WBO срещу Фюри в битка за безспорната титла през следващата година.

„Независимо дали той наистина иска да се бие или не. Аз съм готов. Всъщност казах: ‘Ако Тайсън Фюри е човекът с коланите, Тайсън Фюри е човекът, когото искам.’ Което означава: ‘Ще се бия с всеки, който притежава този колан, нямам проблем с човека.’ Просто искам да се бия за безспорната световна титла. Това се опитвах да кажа онази вечер.

Той го прие, както искаше да го приеме. Никога не съм бягал от битка. Никога не съм обявявал битка и да не съм се проявявал. Бил съм се с шест – седем шампиона, през кратката си кариера. Тайсън Фюри е поредния.

Няма причина да гледам на него по-различен начин. Ако Тайсън Фюри е съгласен, аз съм готов да се бия. Притежавам четири от основните колани, той притежава един. Ще му го отнема,“ каза Джошуа.1 Коментар

  1. Марин декември 23, 2020 12:11 am  Отговор

    След като нокаутира Пулев ли ти дойде куража хихихи. Моли се дебеличкия Анди да не те докопа. Бягаше като путка втория мач, а първия Анди те направи такава.. Такъв шампион лично във мен не може да предизвика уважение.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *