Антъни Джошуа: Анди Руиз е боксьор от шампионска класа
Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа твърди, че няма да подцени Анди Руиз младши по- време на сблъсъка им на 1 юни в Мадисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ.„Няма значение как изглеждате. В бокса имат значение уменията, сърцето и интелекта,“каза Джошуа.“Анди е показвал, че има всичко. Той умее да се бие, да се боксира, а това е единственото, което има значение. Мисля, че Анди е достоен претендент и ще го докаже на 1 юни.

Всичко, което чувам е,’ЕйДжей ще го нокаутира в първия рунд.’ Отстрани на хората им се струва, че всеки може да се боксира, така че как може някой, който не прилича на боксьор, да може да боксира? Винаги съм казвал, че ако качите десет бодибилдъри на ринга, нито един от тях не би могъл да спечели дори регионална титла в бокса.

Променете тялото ми, но да запазя същия ръст, умения, джеб, брадичка, кураж и интелект, но да изглеждам различно – въпреки това бих се оказал на същата позиция, в която се намирам, защото онова, което е в теб те прави шампион, твоята генетика, а генетиката му е същата – и той прие битката!

Анди Руиз е опасен и непредсказуем и не можете да го нокаутирате. Той може да се бие. Той създаде на бившият световен шампион Джоузеф Паркър много проблеми, а Паркър затрудни Дилиън Уайт, а феновете казват за Уайт, че може да победи Уайлдър, Фюри и мен. Анди е боксьор от шампионска класа, така че е изключено да го подценя.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *