Антъни Джошуа: Ако Уайлдър наистина иска да впише името си в боксовата история, трябва да се срещне с мен

Световния шампион на IBF, IBO, WBO и WBA (супер) в тежка категория Антъни Джошуа не приема критиките на пампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

След победата на Джошуа над Анди Руиз младши с единодушно решение, Уайлдър заяви, че не останал впечатлен от представянето му. Той смята, че Джошуа е бягал през целия двубой и се е боксирал с манталитета на „оцеляващ“.

„Такова е мнението на Уайлдър,“ каза Джошуа.

„Много хора така или иначе не изпитват завист, за да кажат нещо положително. Надигравах световния шампиона в тежка категория дванадесет рунда. Не мисля, че имам загубен рунд. Може би един … Излязох на ринга със страхотен план за игра, постигнах успех. Не бях ли достатъчно добър? Не можете да се боксирата така, че да радвате всички, трябва да се боксирате, за да победите. И имам чувството, че докато празнувам в къщи, Уайлдър говори знегативно.

Със или без него все още ще чупим рекорди, но ако Уайлдър наистина иска да впише името си в боксовата история, мисля, че трябва да се срещне с мен.“
2 коментара

  1. ivan декември 11, 2019 9:11 am  Отговор

    СЛУЧИХА СЕ НЕЩАТА ДА ИМАЛО Е СМИСЪЛ ОТ УРОЦИТЕ НА КЛИНЧА ЕДНО КЪМ ЕДНО СИ БЯХТЕ

  2. Митко декември 11, 2019 12:33 pm  Отговор

    Голямо постижение ли е да надиграеш един 130 килограмов дебелак който самия той призна че не е влизал във фитнеса и ръста му е със глава под теб ? Да не говорим че и беше намерен и разтърсен. Не виждам какво толкова се хвали….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *