Андре Уорд: Джошуа обръща прекалено много внимание на това дали изглежда като „модел в инстрагам“

Бившият най-добър боксьор, без значение от тегловата категория Андре Уорд заяви, че загубата на Антъни Джошуа в събота от Анди Руиз младши е вследствие на неговата липса на достатъчно концентрация в залата, за да подобри боксовите си умения.

Според Уорд бившият шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Джошуа, който бе нокаутиран от Руиз младши в седмия рунд е бил прекалено фокусиран върху това да изглежда като „модел в инстрагам“ и „вдигането на тежести“.

„Антъни Джошуа е олимпийски шампион. Той притежаваше три от четирите важни колана. И Джошуа все пак не е чак толкова лош боксьор, колкото се опитват да го изкарат,“ каза Уорд.“Физиката му не е подходяща за бокс. Той притежава твърде много мускулна маса. Джошуа обръща прекалено много внимание на вдигането на тежести. Той иска да изглежда като модел в инстрагам. Вместо да е в боксовата зала, където да подобрява боксовите си умения.

Джошуа попадна в полезрението ми след втората ми победа над Сергей Ковальов. Имах план да проведе три битки, преди да реша да се пенсионирам. Планът ми беше да проведа двубой във Великобритания, след това да се бия с Антъни Джошуа. Гледахте мача му с Руиз. Щях да направя всичко по- различно, но знам, че щях да победя Джошуа. Но не искам да омаложавам постигнатото от него,“- каза Уорд.
4 коментара

 1. Гошо юни 6, 2019 1:21 am  Отговор

  Не мисля че сега Джошуа е продал мача, но на по-късен подходящ етап почти сигурно би го направил. Той е доста комерсиален, да не се забравя мечтата му да стане милиардер и аверите му в Дубай. Преди мачът с Риуз е бил нокаутиран, не му е за първи път. Колко пъти вече го свалят Дюбоа, Околи и кой ли още. Колкото до Кличко да му стане съветник, Кличко не съветва боксьори от които е паднал и без това на тях им се случват проблеми. Той му пожела да повтори кариерата му, което означава че Джошуа го чакат поне още 3 нокаута 🙂 .

  • Иво юни 6, 2019 2:05 am  Отговор

   Като каза Кличко Джошуа му се обадил за съвет той му казал „Прати брат ти да отмъсти“

   Иначе ми е най смешно че феновете на Джошуа предпочитат да вярват че е нокаутиран от боксьори като Джоу Деуеко Агит Кабаие че имал паник атака, продал мача но не и че загуби от по добрия боксьор…
   Че и сникерса не беше на себе си преди да нокаутира Джошуа и той имаше сътресение 🙂
   В бокса според мен срещите трябва да се продават като в „Криминале“ това е правилният начин 🙂

 2. Митко юни 6, 2019 3:03 am  Отговор

  Кличко би се гордял със циганчето ако се задържи дълго време на върха. Те са приятелчета и ще му даде съвети как се играе срещу по дребни съперници. Очаквам подобрена версия на Антъни стил Кличко във реванша. Само трябва да оправи кардиото. Тактиката се гради лесно.

 3. k юни 6, 2019 9:07 am  Отговор

  какви съвети какви щуротий. Нигериеца от Лондон си загуби мача. Никаква тактика, а за стратегия не сме видяли. Андре ти го казва най-добре. Гледах едно интервю с ВЕЛИКИЯ Еди хърн преди време. Пиеше кафе и бе , като пред изпразване дръжка. Сега унил и опитвайки се да защити 10 милки взети от този мач. Жалък и безмислен е този кокни кретен. ДЖОШУА ДА ВЗЕМЕ И ДА СМЕНИ И НЕГО. вСИЧКИ ОКОЛО МЕН ИМАХА дЖОШУА ЗА БОГ, А СЕГА мълчите като ударени с мокър парцал през устата. Бога бе надигран и пребит от една ТОРБА, ТЮФЛЕК. Пак ли ще плюете ако Кобрата му излезе?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *