Андреи Рябински:Усик е твърде малък за Джошуа, Уайлдър и Фюри

Андрей Рябински, промоутър на временния шампион на WBC в тежка категория Александър Поветкин, смята, че Александър Усик е твърде малък, за да съперничи на големите момчета в дивизията.

Усик, който е бивш безспорен шампион в полутежка категория, премина в тежка категория през 2019 г., когато спря Чаз Уидърспуун.

„Пулев изобщо не беше равностноен, Джошуа лесно го нокаутира, което всъщност беше нещо, което всички очакваха преди битката,“ каза Рябински.

„Смятам, че шансовете на Усик в мачовете срещу момчета като Джошуа, Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър не са големи. Усик е просто твърде малък за тях, което е единственият му недостатък като боксьор. Боксовата школа на Усик е просто великолепна: по-добра е от на останалите. Но той е малък за тази категория, може да няма достатъчно мощ. Но мачът между Джошуа и Фюри е страхотен, всички ще искат да го видят.“
1 Коментар

  1. недко декември 29, 2020 10:09 pm  Отговор

    проблемът при него ще са в началните рундове,но издържи ли до 5,6 рунд ,може да победи всеки един от тежката,тогава в всеки изминал рунд тои набира скорост,и издръжливост

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *