Анди Руис: Три месеца купони… Трябваше да слушам повече треньорите си

Анди Руис призна, че знае причините за загубата от Антъни Джошуа в събота вечер в Саудитска Арабия.

Мексиканецът сдаде поясите на шампион, спечелени сензационно през юни, като бе надигран тактически и не издържа на темпото на противника, който бе видимо по-лек и подготвен.

Анди се качи на ринга с килограми отгоре, което шокира всички след седмици на информации, че е по-слаб, по-лек и по-бърз от срещата им през юни.

„Три месеца купони… Трябваше да слушам повече треньорите си – клатеше глава Руис на пресконференцията. – Бях с наднормено тегло.

Не успях да се движа както исках, да му вляза в темпото. Особено в последните рундове, когато енергията ми трябваше най-много.

Направих голяма грешка, но – повярвайте на това, което ви казвам тази вечер – аз отново ще съм световен шампион. За третия мач с Джошуа ще съм много по-добър и ще победя.

Хората още се съмняват в мен, но дори и тази вечер доказах, че съм поне равен на всеки в категорията. Когато съм на сто процента, мога да победя всеки в света.“

Веднага след края Руис и щабът му са поискали трети мач от Еди Хърн и хората около Джошуа.

Интересът, който първите два боя генерираха, както и финансовите детайли, навяват на мисълта, че такъв вариант никак не е изключен.3 коментара

  1. Гошо декември 9, 2019 12:40 am  Отговор

    Ако беше паднал в първите 2-3 рунда щеше да кажеш че Джошуа е изкарал късмет и не си могъл да си покажеш играта. Руиз май наистина си е повярвал че в предишния мач с Джошуа го е бил сам. Иска още да се угои свинята. Двама големи „нокаутьори“, единия се страхува да удря в сланината, другия го мързи да мръдне и чак му се моли да спре за малко. Съмнява ме че повечето хора искат до го гледат отново.

  2. Митко декември 9, 2019 12:45 am  Отговор

    Дебеланкото нека си вярва, че ще има трилогия.

  3. Lightning_boy декември 9, 2019 7:49 am  Отговор

    Трилогия няма да има, това е ясно. Факт е, че си намери оправдание в храната и банкетите, вместо да тренира като куче. А уж искаше да става безспорен световен шампион… дрън дрън …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *