Анди Руиз разкри, че обсъжда обединителен двубой с Дионтей Уайлдър

Световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Анди Руиз намекна, че ще проведе обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, ако успее да победи Антъни Джошуа в днешния им реванш в Дирия, Саудитска Арабия.

И Руиз, и Уайлдър работят с PBC на Ал Хеймън, така че бързо ще постигната сделка. И докато Уайлдър се подготвя за реванш с Тайсън Фюри – който се очаква да се проведе на 22 февруари в Лас Вегас, въпреки че тепърва ще бъде официално обявен – Руиз твърди, че е говорил по телефона с Уайлдър, за да обсъдят бъдещ двубой.

„С Уайлдър разговаряме по телефона, ние сме добри приятели,“ каза Руиз. „Знаем какъв е плана.““

На въпроса дали се обсъжда обединиелен двубой с Уайлдър, Руиз отговори:

„Да. Трябва да победя на 7 декември, преди да започна преговори с други боксьори. “8 коментара

 1. Гошо декември 7, 2019 1:07 pm  Отговор

  Не вярвам Руиз да стане абсолютен шампион, а какво остава за дългосрочен. Не изглежда добре да промотира сникърси и сланина като най-необходимото за шампион. Има бързи ръце и не много добра брадичка, но това не е достатъчно за да властваш като шампион. А и има едни поне десет боксьора, от които той пада.

  • Митко декември 7, 2019 1:20 pm  Отговор

   Съгласен. Какво мислиш, че ще стане тази вечер ? Аз си мисля, че Джошуа си е взел поука от грешките и тази вечер ще нокаутира свинето, ще бъде по предпазлив и търпелив като чака своя момент. Очаквам по добра игра със крака от него и по добро кардио. Ще разчита на джеба си и така докато не дойде момента на нокаута… Свинето може да има бързи ръце, ама му трябват и бързи крака….

   • Гошо декември 7, 2019 1:41 pm  Отговор

    Смятам че Джошуа ще играе от дистанция, ще обработва и тялото първата половина и след това ще опита по-близък контакт, където трябва да има и комбинации с ъперкъти.

 2. Митко декември 7, 2019 1:21 pm  Отговор

  После дано има топки да излезе срещу Ортис и той да го нокаутира и да се свършва със това свине.

 3. ludmil декември 7, 2019 2:58 pm  Отговор

  Уайлдър никога няма да стане абсолютен шампион, с когото и да се бие.

  • Иво Николов декември 7, 2019 7:43 pm  Отговор

   И как точно достигна до извода че Уайлдър няма да стане абсолютен шампион?Може би защото не го харесваш или не ти се иска да стане кое от двете е?

   С който и от двамата да се бие било то с Джошката или Анди ще ги приспи като кучета както заспа Ортиз и тези преди него

   • ludmil декември 7, 2019 8:10 pm  Отговор

    Какво значение дали го харесвам. Това, че го харесваш не означава, че ще нокаутира някой, койтое жив. Руиз, Джошуа и Фюри са с около 20 години по- млади от Ортиз и Стивърн.

 4. Иво Николов декември 7, 2019 8:21 pm  Отговор

  Там е работата че той и Фюри нокаутира,друг е въпроса че корумпираният съдия отмъкна куфара с парата от щаба на мангала.

  Осееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееем,Девеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееет.Сещаш ли се какво имам предвид а?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *