Анди Руиз: Не, Джошуа няма да докосне коланите ми

Когато Анди Руиз за първи път се срещна с Антъни Джошуа преди тяхната среща през юни, имаше момент по време на промоцията на двубоя, когато британският боксьор даде коланите си на Руиз и на треньора му Мани Роблес, за да позират двамата с коланите на WBO, WBA (супер), IBF и IBO в тежка категория.

Руиз проведе прескоференция посветена на предстоящия му реванш с Джошуа на 7 декември в Саудитска Арабия.

На въпроса дали ще върне жеста на Джошуа, за да може той да се снима с коланите, Руиз отговори, че няма никакво намерение да го прави.

„Не, по- дяволите. Той първо трябва да ме победи, за да докосне коланите ми. Те са си мои,“ отговори Руиз. „Чувствам, че той изпитва по-голямо напрежение от мен … Когато спечеля реванша, всички ще разберат, че това не е било случайно и че притежавам истинска класа – просто малко пораснало дете с мечта.“

В първия двубой в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, Руиз се озова в нокдаун в напрегната битка, но се възстанови и повали Джошуа четири в нокдаун преди рефера да прекрати двубоя в седмия рунд.

„Основното нещо, което трябва да направя, е да отпусна ръцете си и да хвърлям комбинации,“ каза Руис. „Боксът е моят живот. Това е единственото нещо, което умея да правя.

Всеки има мечта, но нашата задача е да я постигнем. С упорит труд, всеотдайност и саможертва е възможно всичко. Всички си мислеха, че няма да направя нищо и ще загубя след няколко рунда, но това, че искам да постигна нещо голямо, ми помогна да победя и да стана първият мексиканец световен шампион в тежка категория. Трябва да разполагате с подходящия екип и атмосферата около вас да е подходяща.“
3 коментара

 1. strelecaaaa октомври 20, 2019 5:01 pm  Отговор

  90% съм сигурен, че реваншът ще бъде спечелен от Джошуа по точки и то по същият начин както игра срещу Паркър.

  • Митко октомври 21, 2019 12:02 am  Отговор

   Анди ще е доста по агресивен от пилето Паркър. Пилето просто излезе да разиграва и уж да умори Джошуа…. Съдията и той беше крив във мача като ги разделяше и не даваше да има бой във близка дистанция, ама той и пилето нищо не можеше да направи. Анди няма да върви като Паркър назад край въжетата. Предвид стиловете им трудно ще изкарат 12 рунда, освен Джошуа ако не бяга от боя и пуска чат пат джеб… Кардиото също му е под въпрос, освен ако него назобят със нещо.

  • k октомври 21, 2019 2:46 am  Отговор

   Джошуа ще го победи , ако играе умно. Но по-добре да падне, Торбата ще е лесен за Кобрата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *