Анди Руиз младши е готов за Джошуа, Уайлдър и Уайт

Анди Руиз младши е готов да се изправи срещу световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, шампиона на WBO Дионтей Уайлдър или Дилиън Уайт.

29-годишният мексиканец дебютира в „PBC“ в събота, когато победи Александър Димитренко с технически нокаут в петия рунд.

Руиз е губил само веднъж в 33-те си срещи, когато в двубой за вакантната титла на WBO бе победен от Джоузеф Паркър с междинно съдийско решение.

В момента Джошуа си търси съперник след като неговата битка с Джарел Милър предвидена за 1 юни в САЩ пропадна заради положителна допинг-проба на американеца.

„Готов съм за всеки,“ каза Руиз младши пред Fight Hub TV.

„Имах дълга почивка – отсъствах шест, седем, осем месеца. Най-важното нещо е да се върна в залата, да продължа да тренирам, да вляза в по- добра форма и да се развивам.

Битка с Антъни Джошуа? Това би била чудесна възможност за мен, ако Ал Хаймън и Еди Хърн успеят да се разберат. Мисля, че това ще бъде вълнуваща битка – каза Руиз младши.

В събота се задържах на ринга само няколко рунда. Ако получа битката с Джошуа, ще се върна в залата и веднага ще започна да тренирам, за да се приготвя за 1 юни.

Битка с Дионтей Уайлдър? На него му предстои важен двубой срещу Доминик Бризил. Който и да спечели в тази битка, аз ще бъда готов да се изправя срещу него.

Битка с Дилиън Уайт? Той е наистина добър боксьор, с тежък удар.

Няма значение кой ще е мой съперник. Най- важното нещо е да се бия често, за да остана във форма. Това е нещо, което ми липсваше. Сега, когато работя с PBC, съм сигурен, че ще бъде различно, защото те имат големи планове за мен. И аз ще бъда готов за всяко предизвикателство.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *