Анди Руиз: Исках да съм малко по-тежък

Анди Руиз младши смяташе, че ще мине през кантара шест-седем часа по-рано, отколкото когато той и Антъни Джошуа действително го направиха в Саудитска Арабия.

Докато настъпи време за официалното им претегляне в късния следобед в петък, Руиз вече се беше нахранил достатъчно обилно и изпил много вода. Това е сред причините световния шампион на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка категория да не си направи труда да свали своето сомбреро, дрехи и маратонки, когато дойде неговия ред да стъпи на кантара.

Руиз тежеше 128, 4 кг, с 7 кг повече отколкото в първия двубой срещу Джошуа – 121, 6 кг.

„Преди кантара вече се бях нахранил и изпил много вода,“ каза Руиз. „Затова не свалих всичките си дрехи и сомбреро. Но ако се бях премерил в часа, в който ми казаха, щях да тежа толкова, както тежах на 1 юни. Но все още съм силен и готов за битка. Всъщност исках да съм малко по-тежък този път, за да се чувствам по- силен.

Щях да тежа 121- 121, 5 кг за тази битка, ако се бях премерил в часа, в който ми казаха, че ще се проведе кантара. И нямаше да съм изял храната, която исках да изям. Вероятно щях да тежа 121, 5 кг. Но знаете ли, всъщност няма значение колко тежа, защото знаем какъв е игровия план. Знаехме колко килограма наистина ще покажа на кантара. Все още съм бърз и силен. Исках да тежа малко повече, отколкото тежах в първия ни двубой, за да мога да съм малко по-силен. „8 коментара

 1. Митко декември 7, 2019 12:04 am  Отговор

  Мързелива дебела свиня. Заслужаваш тежък нокаут и бягай след това към Макдоналдс

 2. Ангел декември 7, 2019 1:18 am  Отговор

  Пълни глупости са това! Щял да тежи 121 кг. но понеже се нахранил излязъл 128 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Мързелива свиня! Да не говорим, че дори 121 кг. са много за боксьор с неговия ръст…..

 3. Бандит декември 7, 2019 2:13 am  Отговор

  Честно ли защото се е наял и напил с вода, затова не си е свалил дрехите ?

 4. мирослав декември 7, 2019 8:54 am  Отговор

  големи професори сте всички тука 🙂 тази дебела мръсна свиня спука от бой тоя напомпан манекен дето не държи и на 1 удар :Д по лошо батериите му падат след като той се изсили малко даже :Д силно се надявам Руиз да му напука канчето и 2рият мач!

  • Митко декември 7, 2019 10:59 am  Отговор

   Ще влезе във историята като Хасим Рахман който нокаутира Ленъкс Люис и Бъстър Дъглас който нокаутира Майк Тайсън. Още във следващите си двубои и те бяха нокаутирани. Същото ще стане и със тоя дебел тюфлек. Не съм фен на Джошуа, заради глупавите задкулисни игрички на Хърн, но такава мързелива дебела свиня като Анди не заслужава да държи тези пояси. Единствено ако победи бих се радвал, заради Пулев, но искам да го видя на пода заспал, затова предпочитам Джошуа да го нокаутира брутално. Бокса е спорт и се иска дисциплина, а тая дебела свиня определено няма такава.

  • ludmil декември 7, 2019 11:37 am  Отговор

   Наоълно съм съгласен с Миро.

 5. Бандит декември 7, 2019 2:16 pm  Отговор

  Много бързо забравяте някои факти,
  Джошуа нокаутира Кличко и Поветкин също Уайт и други топ боксьори
  Несъмненно Анди ще бъде нокаутиран довечера

  • Митко декември 7, 2019 2:35 pm  Отговор

   Дървени философи винаги ще има. Просто не харесват Джошуа и пишат колкото да не заспят. Аз също него харесвам, заради Хърн, но съм реалист. Тая дебела мързелива свиня един път хвана от тотото… Този път ще гризне дръвцето. Стават и такива изненади във бокса и съм дал пример горе. Той и нокаута му беше един на свинето….Джошуа се измори и това беше. Нямаше желание за бокс.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *