Анди Руиз за реванша с Джошуа: Ние поръчваме музиката

Световният шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Анди Руиз младши заяви, че вече тренира за реванша с Антъни Джошуа … и каза пред TMZ Sports, че този път той поръчва музиката.

Миналия месец в Медисън Скуеър Гард в Ню Йорк, САЩ Руиз повали Джошуа четири пъти на платнището преди битката да бъде преустановено в седмия рунд.

Анди Руиз би искал да реванша да се проведе в Мексико – където наскоро се срещна с президента Лопес – или в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Той също е готов да се бие в Лас Вегас или в Staples Center в Лос Анджелис, Калифорния.

„Искам реванша да се проведе в Мексико или отново в Ню Йорк. Освен това аз съм готов да се бия в Лас Вегас или тук, в „Стейпълс център“, – каза Руиз.

Има едно място, на което мексиканецът няма да отиде … задния двор на Джошуа във Великобритания – и той не се интересува дали британската суперзвезда иска това.

„Няма значение, ако Джошуа не се съгласи, защото аз съм шампиона. Аз поръчвам музиката. Сега ние сме A-страна,“ каза Руиз.
1 Коментар

  1. Васил юли 12, 2019 12:27 pm  Отговор

    Молеше се на Еди Хърн да го избере за замесник,договор подписа за реванш при определени условия и мача да е в Англия,но сега се отмята като примадона.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *