Алекс Ариза подписа с Мейуедър

Бившия кондиционен треньор на Мани Пакиао и Маркос Майдана, Алекс Ариза, подписа двугодишен договор с Флойд Мейуедър мл. Преди няколко седмици Ариза шокира всички, след като се появи в тренировъчния камп на Мейуедър за неговата среща- реванш срещу Маркос Майдана.

“ Аз ще бъда новия кондиционен треньор на Флойд Мейуедър. Подписах с него договор за две години.“ – заяви Ариза.“ Флойд ми каза, че има нужда от мен.“

Въпреки че договора на Мейуедър за 200 000 000 длр. с ШоуТайнм изтича догодина, Ариза очаква от най- добрия боксьор на планетата, да се бие и през 2016.

Запитан и за възможноста Мейуедър и Пакиао да се бият през 2015, Алекс категорично отхвърли тази възможност, заявявайки, че докато Боб Аръм е въвлечен в тази сделка, такъв двубой никога няма да се състои.

Ариза също така добави, че обича Мани, но според него той е направил огромна грешка, пренебрегвайки оферта от Мейуедър на стойност 40 000 000 длр.

Според Алекс, всички слухове за споразумение между ШоуТайм и HBO за двубой между двете боксови икони са лъжи, и никой, никога не е водил преговори с Мейуедър.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *