Яир Родригес: Не съм отказвал да се бия, просто поисках повече пари
Мексиканският боец Яир Родригес е останал изключително разстроен от уволнението си от UFC и твърди, че не е отказвал да се бие с руснака Забит Магомедшарошпов, а просто е искал да получи повече пари. „Пантерата“ заяви, че е бил готов да се бие с Магомедшарипов, дори в Русия, но събитията са взели неочакван обрат.“ Обмислях битка с Магомедшарипов. От нея имаше много смисъл за мен, от стилистическа гледна точка. Видяхме в това голям потенциал за преразглеждане на договора ми с промоушъна. Водеха се преговори и всичко се свеждаше до факта, че исках да получа повече пари за тази битка в Лос Анджелис Миналата година казах, че искам да се бия със съперници от ТОП-10, но това бе просто мое желание, а иначе бях готов да се срещна с всеки.

Казах, че ще се бия със Забит, ако получа повече пари. Разбирах колко страхотен е този двубой, но те отказаха. Тогава реших, че щом не искат да ми дадат повече пари, нека да ми дадат възможност да се бия с него в Русия и нямаше да има нужда да преговарям. Исках да се срещна с него в Русия. Защо? Защото той ме предизвика на двубой. Аз не съм човек, който говори много, предпочитам да действам, „ каза Родригес.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. animsaj май 22, 2018 11:36 pm  Отговор

    Не е отказал да се бие, а е отказал да се бие за редовната сума. Само той си прави разлика.
    Но след година безучастие и втори отказ да се покаже, той реално не работи в UFC. Едва ли, ако някой не ходи на работа 1 година и няма причина за това, ще го водят за служител на компанията.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *