Юниер Дортикос: Мурат Гасиев ще бъде следващата ми жертва

Световният шампион на wBA в полутежка категория (до 90,7 кг) Юниер Дортикос (22-0, 21 КО) не е разочарован от факта, че според анкета на страницата на Световни Боксови Суперсерии боксовите фенове са го поставили на последното място от четиримата полуфиналисти на турнира, но това е само допълнителна мотивация за него.

Само 7% от потребителите на сайта на WBSS вярват, че кубинеца ще спечели Суперсериите, 9%, че това ще направи Майрис Бриедис, 10% – съперника на кубинеца в битката през януари Мурат Гасиев (25-0, 18 КО), а 74% – Александър Усик.

“ Аз видях резултатите от анкетата, според която Усик, Гасиев и Бриедис имат по-голям шанс за спечелване на Суперсериите от мен. Е, в предстоящата битка последната дума ще бъде моя. Не се сравнявам с никого: състезавам се само със себе си. Когато тренирам на боксовия чувал, аз го правя сякаш се бия с някой, „ каза Дортикос.

“ Всичко, което приемам в следващата битка, е победата. Семейството ми вярва и ме обича и аз ще им отвърна с победа. Готов съм на покажа на Гасиев как изглежда истинския шампион, и ще му дам предизвикателство с каквото той все още не се е сблъсквал. Искам титлата му. С една дума, Гасиев е следващата ми жертва. „

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/gassiev-dorticos%20(1).jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(104)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *