Юниер Дортикос: Купих обезболяващи на Мурат Гасиев, защото той ще изпита болка

Редовният световен шампион на WBA в полутежка категория Юниер Дортикос (22-0, 21 КО) е убеден, че ще нокаутира шампиона на IBF Мурат Гасиев (25-0, 18 КО) в полуфинален двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии (WBSS). Битката между двамата бе официално обявена във вторник. Срещата ще се проведе в Сочи на 3 февруари. Победителят ще участва във финала на турнира WBSS, срещу победителя от битката между Александър Усик и Майрис Бриедис.

“ Купих ли болкоуспокояващи за Гасиев, както обещах? Да, разбира се, че му купих „, каза пред журналисти Дортикос. “ Ще го бия много и той ще бъде много наранен. Не изпитвам неприязън към противниците и техните фенове. Ние се бием само на ринга и можем да бъдем приятели извън ринга. Не изпитвам нищо лично срещу Гасиев, аз му казах, че искам да го удрям, не му казах нищо неуважително.

Най-добрата работа, която мога да направя, е да се бия добре, така че всеки да е щастлив гледайки това. По- добрият ще победи и, разбира се, знам, че аз съм по- добрият. Искам да поздравя всички руски фенове и се надявам, че те ще дойдат и ще видят нокаут „.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(59)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *