Шоутайм: Предложихме своите услуги като посредници в организирането на двубоя Джошуа – Уайлдър

Изпълнителният директор на Шоутайм Спорт Стивън Еспиноза предложи да посредничи на световните шампиони в тежка категория Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, които не могат да се споразумеят за обединителен мач поради финансови различия.

“ Ние сме пряко заинтересовани от двамата и ако можем да помогнем като посредници в преговорите, ще го направим. От наша страна вече има направено предложение. Ние сме ключов елемент в преговорите. Ако можем да дадем своя принос и да направим сделката привлекателен за всеки ние ще направим всичко възможно. Аз не се съмнявам, че тази битка ще се случи. Това може да бъде следващата битка, втората или през пролетта на 2019.

Не мисля, че преговорите ще отнемат много време, тъй като виждаме двама боксьори, които се интересуват от участието си в мегадвубой. Дионтей ще реши кое е правилно, както Антъни. Но с Дионтей ние имаме в близки работни и лични взаимоотношения. Същото се отнася и за Антъни, въпреки че нашето сътрудничество не е толкова отдавна. Нашият интерес е, тази битка да се проведе в точното време и при подходящите условия, „ каза Еспиноза.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *