Шели Финкел: Ако Джошуа се бие с Поветкин, преговорите ще започнат отново
Един от мениджърите на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, Шели Финкел коментира изказването на Еди Хърн, промоутър на краля в дивизията Антъни Джошуа, че шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO ще подпише договор за обединителен двубой, който да се проведе на 13 април на „Уембли“ в Лондон, Англия.

“ Ние се съгласихме да се срещнем с Антъни Джошуа в следващата битка във Великобритания срещу гарантиран хонорар от $15 млн. Ние се съгласихме с това, за да се бием с Джошуа. Това, което той се опитва да направи, наричаме в САЩ примамване.

Еди Хърн изпрати договор, чиито условия той не възнамеряваше да изпълни. Той лесно би могъл да проведе битката на 22 септември 2018 г., на Уембли, но реши да не го прави. Факт е, че Антъни Джошуа реши да се бие с Поветкин. Изборът е негов. Затова всичко, което ни предложиха, вече не е валидно. След битката с Поветкин, преговорите с нас ще започнат отново. Не разбирам защо така внезапно започнаха да бързат с организирането на битката през април, „
каза Финкел.https://www.fightsaga.com/media/k2/items/cache/044f5e2581f803ef74e3e67dcc235a32_XL.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *