Шейфър счита, че Джойс ще бъде готов да се бие с Уайлдър или Джошуа след 5- 6 мача
Дейвид Хей и Ричард Шейфър считат, че сребърният медалист от Олимпийските игри в Рио Де Жанейро Джо Джойс ще бъде готов да се изправи срещу световните шампиони в тежка категория Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър след пет – шест двубоя.

Джойс наскоро подписа промоционален договор с компанията на Хей и Шейфър Ringstar Sports.Заради напредналата възраст на Джойс, 31, Хей и Шейфър не искат да му губят времето с лесни съперници, които ще нокаутира за един рунд и затова са готови да го пуснат по течението.

Освен това те желаят Джойс да проведе реванш с Тони Йока, който го победи на финала на Олимпиадата в Рио. Йока също има договор с Ringstar Sports.

“ Той има времето срещу себе си в един аспект – той е на 31 години. Но знам от първа ръка, виждал съм какво може да направи срешу някои професионалисти от най-високо ниво, професионални боксьори от световна класа. Джо спарингова с Хюи Фюри преди няколко седмици, той спаринговаше с Антъни Джошуа преди битката му с Владимир Кличко и той се представи по най- добрият начин, „ каза Хей.

“ Той е готов да проведе 10- рундов двубой веднага. Той би могъл да се изправи в 10- рундов двубой след седмица срещу почти всеки един боксьор в света и най- вероятно ще победи, той е толкова добър. Няма нужда от провеждането на четири рундови срещи срещу гастролоьори. Той не иска да изгуби една година от живота си в която да нокаутира съперниците си с един удар. Той иска да участва в осем, 10 рундови двубои веднага, той е толкова подготвен. „

След пет или шест битки Шейфър вярва, че Джойс ще бъде готов за съперици като Уайлдър и Джошуа.

“ Ако погледнете най-добрите 10-сет, 15- сет или 20-сет боксьори в тежка категория в момента, има само двама, срещу които не бих го изправил сега – Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, срещу всички останали не бих имал проблем да го направя. Той се нуждае от провеждането на пет или шест битки, преди да можем да го изправим срещу Уайлдър или Джошуа, „ каза Шейфър.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. ludmil август 13, 2017 3:44 pm  Отговор

    Защо не, в дивизията няма някакви вундеркинди, а и с осглед на уменяиата на шампионите, Джойс едва ли е необуздан от тях:)

  2. Найденов август 13, 2017 9:12 pm  Отговор

    Джойс е някви дърво.Бездарен ръб. На мен ми се струва бавен.Усик го направи див и щастлив.Въпреки ,че срещу Усик много други ще изглеждат бавни.

  3. Митко август 17, 2017 2:20 pm  Отговор

    Голям дървар е тоя. Гледах го на олимпиадата. Не е изобщо за профи бокса

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *