Шанън Бригс е готов да замени Луис Ортиз в двубоя срещу Дионтей Уайлдър
Американският ветеран в тежка категория Шанън Бригс е готов да замени далия положителна допинг – проба Луис Ортиз в двубоя срещу световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър. Това “ Оръдието “ написа веднага след появилата се информация за проблемите с допинга на “ Кинг Конг “ .

Въпреки факта, че все още не е направено официално изявление, Луис Ортиз със сигурност ще бъде отстранен от шампионската битка с Уайлдър. И, както е планирана на 4 ноември боксовата гала – вечер има солидна карта, организаторите ще запазят шоуто на всяка цена и ще намерят за Уайлдър друг съперник, въпросът е колко ще бъде качествен.“ Данейша Уайлдър говори глупости като че ли е Майк Тайсън от 80- те години и всички се страхуват от него. Не мога да говоря от името на всички, но ще ти счупя челюстта. Очевидно не се страхувам. Аз се осмелявам да те предизвикам на двубой. И да, аз ще бъде извън играта, 14- ти ноември – запази датата. Нека да го направим, шампионе, „ написа Бригс.

Шанън Бригс в момента изтърпява шест месечно наказание за употреба на допинг, което ще изтече на 13 ноември. Той отдавна изявява желание да се бие с Уайлдър.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *