Шанън Бригс: Имах договор за мач с Дейвид Хей, аз ще съдя това лайно

Бившият двукратен световен шампион в тежка категория американеца Шанън Бригс (60-6-1, 53 KO) заяви, че британеца Дейвид Хей (28-2, 26 КО) го е излъгал, отказвайки да се бие с него. Припомняме, че Хей обеща на Бригс, че ако той участва в неговата карта и победи съперника си тогава американеца ще получи мач срещу него ( Хей ). В крайна сметка, Бригс участва в картата на Хей- Джерджай, където победи уругвайски гастрольор, а след това Шанън е получил договор за двубой с Хей, който обаче няма да се проведе, защото вчера беше обявен мачът на Дейвид Хей с Тони Белю, който ще се състои на 4 март в Лондон, Великобритания.

“ Дейвид Хей отказа да се бие с мен за световната титла на WBА, за да се срещне с по- лек съперник. Честно казано никога не бях чувал нещо подобно преди. Той се беше изправил на прескоференцията и твърдеше, че ще се бие с мен. А вместо това зад гърба на Франк Уорън, той е подписал договор за участие в друг мач, за да избегне двубой с мен. Той е една страхлива кучка до последната си хромозома.

Разбира се, че исках да се бия с него, това щеше да е най- доходоносния ми двубой, ако изключим среща с Кличко. Парите щяха да са десет пъти повече, отколкото той ще получи за мача си срещу онова мекотело от полутежка категория, когото никой не познава. Нашият двубой би му позволил да се бие за световната титла на WBA. Шампионската титла е най- голямата награда в нашия спорт. И какво направи Хей? Избра да участва в танцувално шоу, вместо в истински бой.

Вече имах договор за мач с него, но той ме излъга. И на него ще му се наложи да си плати за това, че ми изгуби времето и избяга. Избяга от мен и от милионите долари, които можеше да изкара. Той е просто един страхливец. Истинско лайно, „ каза Бригс.

brigs

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 Коментара

  1. Васил ноември 26, 2016 8:47 pm  Отговор

    haha snimkata karti

  2. Митко ноември 26, 2016 9:21 pm  Отговор

    Излизай от варела МИШОК. 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.