Чък Лидел отговори на подигравките на Джон Джоунс
В началото на тази седмица бившият шампион на UFC в лека тежка категория Чък Лидел обяви завръщането си в смесените бойни изкуства, чиято крайна цел е двубой с Джон Джоунс. Разбира се Джоунс не остави без внимание казаното от „Ледения“ и многократно се подигра на ветерана, както в това последно съобщение:“ Оценявам предложенията на Чък Ледел, но поради плътния ми график тази битка може да се осъществи не по-рано от средата на 2019 г. През следващите месеци ще имам подобни смъртоносни противници в лицето на Рик Флеър и Джордж Форман, „ написа Джоунс на страницата си в туитър.

Това подигравка, очевидно, раздразни Чък Лидъл, който напомни на Джоунс за предишните му проблеми и му предложи да научи нещо от тези легенди.

“ Mисля, че ще ти бъде от полза да се научиш от една истинска легенда и шампион как да се биеш и да се държиш в и извън клетката, “
отговори Лидел.

Крайната цел на Чък Лидел е Тито Ортиз, но след тази престрелка в социалните мрежи се създават предпоставките за битка с Джон Джоунс, в което обаче никой не вярва сериозно.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *