Чел Сонен се подигра с Ронда Раузи заради последното й неадекватно интервю

Американския боец Чел Сонен не можеше да игнорира темата от последното не съвсем адекватно интервю на бившата шампионка на UFC в категория петел Ронда Раузи. Според „Американския гангстер“ , когато присъствате в предаване на ESPN трябва да се държите подобаващо.

“ Честно казано, ако бях водещ, щях да й изритам задника от шоуто. Поканили са те в спортна програма, където изобщо не трябваше да бъдеш, като кечистка. Там трябва да се говори за истински спорт, в действителност сме по ESPN. Ако нямаш желание да говориш за миналото, можем да поговорим за бъдещето.

Напълно логичен въпрос, ще започнеш ли да ме унижаваш за това? На мястото на водещия щях да изхвърля Ронда от предаването, с което щях да си вдигна рейтинга. Утре шоуто ще продължи, но Раузи няма да участва в него. Тогава ще разберем кой с кого се е справил, “ – каза Сонен.

Ронда Роузи приключи кариерата си в смесените бойни изкуства след загуби с нокаут от Холи Холм и Аманда Нунеш. В момента „Хулиганката“ има сключен договор с World Wrestling Entertainment и се готви да дебютира в професионалниата борба на 8 април на Кечмания 34 в Ню Орлиънс.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *