Чарлз Мартин намекна за завършек на кариерата си

Бившият световен шампион na iBF в тежка категория Чарлз Мартин (23-1-1, 21 KO), който при първата защитата на титлата си загуби с нокаут от британеца Антъни Джошуа, публикува на една от страниците в социалните мрежи видео обръщение към феновете си. Според което, Мартин намеква, че публиката може да не го види на боксовия ринг. Припомняме, че преди няколко месеца Чарлз Мартин беше прострелян от неизвестени нападатели.

“ Здравейте на всички. Искам да ви кажа нещо. Аз все още съм боксьор. Аз все още искам да се боксирам. Но е момента аз съм вдъхновен от нещо друго. Това е музиката. Аз съм привлечен от нея, както и от бокса. Но ако реша да се върна на ринга, бъдете сигурни, че ще ви уведомя за това, приятели, „- каза Мартин.

В момента Чарлз Мартин е на 30 години. Той се вживява в ролята си на рап звезда, според неговия инстрагам: скъпи коли, момичета, килограми злато по него, пури и други неща.

CHARLES MARTIN-WEIGH IN-10
2 Коментара

  1. Иво октомври 31, 2016 1:59 pm  Отговор

    Еми няма да липсва на никого 🙂 вече има история за рапър световен шампион и гърмяха по него… Е на мен ми беше любопитно кой ще бие ако се срещнат с Бризил но явно няма да го видим това.

  2. Найденов октомври 31, 2016 3:34 pm  Отговор

    Тоз кога изгря и кога залезе. Баси и еднодневката. Ще присъства в историята като СВ. Шампион в тежка.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.