Чаел Сонен : Бойците, които искат Конър Макгрегър да бъде лишен от някоя от титлите си, са изключително глупави

sonen

Някои бойци, които се отнасят критично към факта, че шампиона на UFC в категория перо Конор Макгрегър ( 20 – 3 ММА ) ще се бие с Еди Елварес ( 28 – 4 ММА ) за шампионския пояс на UFC в лека категория, са на мнение, че ирландеца трябва да бъде лишен от титлата си на 65, 8 кг .

“ Голямата уста “ Чаел Сонен сподели своето мнение по този повод:

“ Бойците от категории, които нямат нищо общо с това, казват: ‘ Той трябва да бъде лишен от титлата си. Необходимо е титлата му да бъде отнета, за да продължи категорията напред. ‘ Може би това е завист.

Не мога да повярвам, че това не се разбира от тези, които са в тази индустрия. Боиците са толкова глупави, аз не искам да ги обиждам, но просто, не мога да намеря други подходящи думи, те са глупави. Те не разбират от бизнес, не разбират колко важни са медийните партньори, и какво трябва да прави промоутъра.

Аз ще ви кажа какво ще се случи. Ако Конър победи Еди Алварес, това ще бъде историческо постижение. Първия боец в историята, притежаващ две шампионски титли на
UFC едновременно. Това никога не се е случвало преди.

Ако вие сте на мястото на UFC и отнемете на Макргегър единия пояс, вие ще отнемете голямото медийно внимание, коете ще настане след това. Определено е така. “ каза Чаел Сонен.

conor1
1 Коментар

  1. ludmil октомври 29, 2016 2:51 pm 

    Мда, и аз съм на това мнение. В бокса няма проблеми. ФЛойд защити две титли в полусредна и лека средна във втория си мач с Майдана. И никой не му направи проблеми

Коментарите са забранени