“ Циганина “ иска боксов двубой с Антъни Джошуа: В светът може да има само един опасен човек

Бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор дош Сантош ( 18 – 4 НМА ) е абсолютно сигурен, че ще победи актуалния шампион Стипе Миочич ( 16 – 2 ММА ), а след него иска да проведе боксов двубой срещу звездите в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) и Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ).

“ Бих искал да проведа боксов двубой – каза Жуниор. – Имам намерение да стана шампион на UFC в тежка категория. В светът може да има само един много опасен човек, така че искам да се бия с Антъни Джошуа, а може би дори и с Тайсън Фюри. Бих искал да се бия за титлата. Това би било сензация. „

“ Срещата ще бъде много трудна. Стипе има много тежки удари и отлични боксови умения. Първата среща беше много трудна и за двама ни, ние се познаваме много добре. Сигурен съм, че и двамата сме се подобрили и ще стане още по-интересен дуел. В крайна сметка, това, което има значение, е кой ще победи. Бях много щастлив да спечеля първата битка, искам отново да постигна същия резултат. Не се съмнявам, че ще го нокаутирам във втория рунд. Аз съм много уверен в способностите си. Сега станах баща и настъпи нов етап в живота ми. Чувствам се по-силен, по-здрав, и аз съм сигурен, че е настъпило моето време. Уважавам Стипе Миочич и ще изляза в най- добрата форма за тази битка, „ заяви бразилеца.

===========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *