“ Циганина “ : Ще направя всичко, за да се върна възможно най- скоро

Бившия шампион на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош ( 18 – 5 ММА ) коментира загубата си от Стипе Миочич ( 17 – 2 ММА ) с технически нокаут в първия рунд на UFC 211.

“ Много съм разочарован, аз не съм разстроен от това, че Стипе спечели, а от факта, че аз загубих. Не направих грешки, всичко вървеше добре. Аз нанасях удари, видях, че са точни, реших да си сменя позицията и след това не си спомням нищо. Това е тежка категория, това се случва, и това вече се е случвало с някои от момчетата, но това е ужасно.

Бях готов, дадох всичко от себе си по- време на подготовката за битката, и всичко се развиваше според плана. Знаехме, че Стипе е сериозен противник, трябва да изгледам тази битка. Стипе Миочич се представи добре, разбира се, исках отново да спечеля и да стана шампион. Но се радвам, че остана Стипе, той е добър човек и го заслужава. Това беше неговата вечер.

Ще повторя отново, трябва да разбера какво се случи, и да изгледам битката. Тъй като моите удари влизаха, аз си помислих: ‘ По дяволите, всичко върви перфектно. ‘ Както и да е, трябва да продължа да работя. Ще направя всичко, за да се върна възможно най-скоро “ , – каза Дош Сантош на пресконференцията след турнира UFC 211.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *