“ Циганина “ : Ако Стипе Миочич реши да застане в стойка и да разменя удари с мен, той ще падне – и този път няма да се изправи

Претендента за титлата на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош ( 18 – 4 ММА ) обеща, че този път няма да остави крайния изход от предстоящия му двубой срещу шампиона Стипе Миочич ( 16 – 2 ММА ) в ръцете на съдиите.

“ Аз не мисля, че в реванша ще изиграем повече от три рунда. Гарантирам ви, че този път няма да има нокдаун, както в първата ни битка, а нокаут. Мисля, че Стипе Миочич наистина еволюира, но той не трябва да използва като критерий последната си победа с нокаут, защото аз съм различен. Аз съм толкова мощен, колкото е и той, и аз съм най-бързият боец в тежка категория в историята. Каквато и да е стратегията му, аз ще спечеля тази битка. Всеки знае, че аз се чувствам по- комфортно в стойка, бокса е моята база и аз винаги търся нокаута. Нищо ново. Ако Стипе Миочич реши да застане в стойка и да разменя удари с мен, той ще падне – и този път няма да се изправи „, – каза Дош Сантош.

Двубоят между Жуниор Дош Сантош и Стипе Миочич ще се проведе на 13 май на турнира UFC 211 в Далас.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *