Хюи Фюри: След като унищожа Пулев, феновете ще заговорят за моя битка с Джошуа
Британският претендент в тежка категория Хюи Фюри поставя финалните щрихи на своя „мъчителен“ тренировъчен лагер и с екипа си ще пристигне в София тази събота.
 
На 27 октомври, Фюри (21-1, 11 KO) ще се изправи срещу Кубрат „Кобрата“ Пулев (25-1, 13 KO) в 12- сет рундов елиминаторен двубой на IBF в „Арена Армеец“, София. Победителят от срещата ще стане задължителен претендент на световния шампион Антъни Джошуа.

Въпреки че Хюи Фюри достига границите на своите възможности, тренирайки два пъти на ден, шест дни в седмицата, по три часа на сесия, той е сигурен, че скоро тежката работа в тренировъчната зала ще му се отплати.“ Обещах да победя Пулев в задния му двор и ще го направя, “ уверен е Хюи Фюри. „ – Никой друг не се осмели да приеме тази трудна битка. Това е така, защото те не са бъдещи шампиони. Знам какво е необходимо и какво трябва да направя, за да стигна върхът. Не ми пука, че ще се бия с Пулев в собствения му дом. Той е застанал на моя път към онова, което искам, и той трябва да бъде отстранен.

Всички усилия ще си струват, когато реферът вдигне ръката ми. Сега нямам недостатъци. Аз съм на върха на играта си и веднага щом победя Пулев, ще тръгна след Антъни Джошуа. В последната си битка той изглеждаше уязвим. И аз ще съм онзи, който ще се възползва от това!

След като отида в родния град на Пулев и го унищожа, нещо, което никой друг боксьор в тежка категория дори не се е осмелявал да направи, всички ще започнат да говорят за моя битка с Антъни Джошуа. Нямам търпение да си свърша работата и да се отправя за световната титла. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/hughie-fury.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *