Хърн: Ще видим дали Уайлдър е сериозен, когато получи договор за битка с Джошуа
Промоутърът Еди Хърн твърди, че непобеденият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър ще разполага с договор до края на тази седмица, който да подпише, за да проведе обединителен двубой с шампиона на WBA ( супер ) WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа по-късно тази година във Великобритания.

Хърн каза това вчера (12 юни) в отговор на новината, че Уайлдър се е съгласил да се бие с Джошуа във Великобритания и че „топката е в тяхното поле „.Александър Поветкин, който е задължителен претендент за титлата на WBA, е считан за фаворит за двубой с Джошуа прес септември.

“ Страхотно е, че той се съгласи с предложението ни, което направихме преди четири седмици. Не знам със сигурност дали това е резултат от факта, че сме близо до подписването на договор за битка с Поветкин или той наистина иска тази битка. Но по един или друг начин той скоро ще получи договор от нас, който трябва да подпише, „ обеща Хърн.

“ Все още има да се свърши доста работа, но ако той е напълно сериозен, това ще е просто прекрасна новина за битката Джошуа-Уайлдър, а ние ще насочим всичките си усилия, за да работим върху мястото и датата на събитието. Едно нещо, което мога да кажа със сигурност е: до края на тази седмица Уайлдър ще има договор и тогава ще видим дали той наистина е сериозен, „ добави Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *