Хънт: Джоунс и Леснар не са ММА бойци, а измамници
Новозеландския ММА ветеран Марк Хънт много рязко реагира на слуховете за евентуална битка между Джон Джоунс и Брок Леснар, като каза, че не се интересува от двубой между бойците, които преди това бяха уличени в употреба на допинг.„Погледнете тези двама идиоти. Имаме Джон Джоунс – този човек е един от най-добрите в света, но той е измамник. Също като Брок Леснар – вие сте просто двама измамници, нищо повече. И сега двамата най-големи измамници в света ще се бият помежду си. Няма да харча парите си, за да гледам мач между тези измамници. Преди това имах уважение към Джоунс, но след положителната му допинг-проба, промених мнението си за него. Когато ви уличат в употреба на допинг, а той беше уловен със същото вещество като Lesnar – тогава повече не сте боец от смесени бойни изкуства. Нито един от тях не е. Не изпитвам никакво уважение към никой от двамата.

Измамата не е нещо с което да се гордеете. Това е най-грешният подход. Ние не допускаме това в нормалния живот, така че защо позволяваме това да се случва в спорта? “ – каза Хънт в предаването Real Quick.

През юли миналата година Хънт загуби от Леснар след единодушно съдийско решение, но неговите последни две допинг- проби се оказаха положителни. Вследствие на което резултатът от битката бе променен на „невалиден“ и Леснар беше наказан за една година и глобен с $ 250 хиляди.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *