Хорхе Масвидал е готов да умре в Медисън Скуер Гардън
Турнира UFC 217, който ще се проведе на 4 ноември в „Мадисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, се очертава да бъде страхотен. В картата ще се проведат три шампионски битки, като това може да бъде турнира на годината. Като се има предвид мащабът на картата, не би трябвало да е изненадващо, че много бойци искат да вземат участие. Поставения под # 4 в ранглистата на UFC Хорхе Масвидал, който ще се бие със Стивън Томпсън в основната карта, е един от бойците, който извади късмет, и ще успее да направи това.Той не би могъл да бъде по-щастлив от този факт.

“ Това е страхотно, ние ще сме в Медисън Скуеър Гардън, и ще трябва да се бием „,
каза Масвидал. – Това е арената на воините. Кръвта, вътрешностите и сълзите, които са се проляли на тази арена … Само заради това самите ние трябва да направим битката на битките. Титани като Роберто Дюран са спечелили първата си световна титла там. Али-Фрейзър 1 се е провел там. Ако някога умрете на някоя арена, това вероятно е една от арените, която трябва да изберете за да излезете и да дадете всичко от себе си.

Не ме интересува кой музикант е участвал тук, рапър или някой друг, но когато говорим за Робърт Дюран, когато говорим за Али-Фрейзър … това кара моята кръв да закипи, продължи той. „ Това са битки, които гледах като дете и от които бях впечатлен. И когато започнах своята кариера, небелязах Медисън Скуеър Гардън като една от арените, на които ще се бия преди кариерата ми да приключи. Saitama Arena е също една от арените, в Япония. Има още няколко арени на които бих искал да се бия преди края на кариерата си, но това определено е един от най-големите мигове в живота ми. Само арената. Да кажем, че няма да има публика там, а ще сме само аз, Томпсън и нашите треньори, и пак ще бъде страхотно да се бием на тази арена.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *