Хорхе Масвидал: Аз ще променя света

Поставения под # 5 в ранглистата на UFC в полусредна категория Хорхе Масвидал (32-11 ММА) е в серия от три победи, включително над Рос Пиърсън, Джейк Елънбъргър и Доналд Сега. Сега му предстои двубой срещу # 3 Демиан Мая (24-6 ММА).

Според Хорхе, ако победителят от мача не получи шампионски двубой, това ще отбележи криза в определянето на претендент от UFC в съответствие със спортните заслуги.

“ Ако нашата битка не е претендентски двубой тогава трябва да знаете, че политиката, социалните мрежи, и кой най- много прилича на участник в бой банда напълно ще са завзели властта, „ – каза Масвидал. – Напълно. Битките вече няма да се организират между бойците, които най- добре се бият, а между тези, който прекарват най- много време в социалните мрежи.

Мая е претендент номер едно. Знам това. Неговата победна серия включва шест успеха. Вижте как той се справи със съперниците. Той е претендент номер едно. Ако Бог иска да победя този човек, и въпреки това аз не стана основен претендент, тогава спорта коренно ще се е променил към по- лошо. Аз имам намерение да променя света. Това ще бъде интересна година. „


==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *