Хорхе Масвидал: Аз ще нокаутирам Демиан Мая в третия рунд

Утре ще се проведе двубой, който най-вероятно ще определи следващия претендент за титлата на UFC в полусредна категория. В безкомпромисна битка един срещу друг ще се изправят: най- добрия граплър в дивизията Демиан Мая ( 24 – 6 ММА ) и бившият уличен боец Хорхе Масвидал ( 32 – 11 ). Масвидал е сигурен е победата си с нокаут.

“ Видях Демиан, той изглеждаше сдухан, – каза Хорхе. – Бразилецът очевидно е имал много трудно сваляне на килограми. Разбирам го, защото самия аз преживявах подобно нещо, когато се състезавах в лека категория. Удли е прав като каза, че срещата с мен – не е най-доброто решение за Мая. Аз съм най-неудобния противник за всеки боец в категория до 77, 1 кг. Всеки мачмейкър в UFC ще потвърди, че никой не искаше да приеме битка с мен. Няма да споменавам имената на тези страхливци, но те се страхуват, защото аз винаги се бия до последно. „

“ Ако не ми се даде шанс да се бия за колана, след като победя Мая, тогава този спорт наистина има много сериозен проблем. Сега всички избират участие във финансово обезпечени битки, искат да са звезди и да се снимат в риалити шоу. Пари – това е добре, аз нямам нищо против да изкарвам кинти, но не ми пука за славата и всичко останало. Аз не участвам заради това в този спорт. Аз прогнозирам, че ще завърша срещата с Мая в третия рунд. Не мога да посоча метод, но аз ще завърша срещата по- рано “ – каза Масвидал.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *