Хенри Сехудо : Конър Макгрегър е най- добрият боец в света и най- голямата атракция в спорта

MMA: UFC Fight Night-Cejudo vs Kimura

Олимпийския шампион и бивш претендент за титлата на UFC в категория муха Хенри Схудо ( 10 – 1 ММА ) знае колко трудно е да се стане шампион в UFC.

Дори и когато спечели златния медал, ставайки вторият най- млад американски борец ставал някога олимпийски шампион пред Хенри Сехудо все още предстои да постигне сегашната си цел – да стане шампион на UFC.

В последното си интервю за “ Boxeo Mundial „, Хенри Сехудо изрази пълната си подкрепа за шампиона на UFC в категория перо Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ) заради неговите качества и успехи, както и засегна историческата среща за титлата на UFC в лека между “ Небеизвестния “ и Еди Алварес ( 28 – 4 ММА ).

“ Много харесвам този пич от Филаделфия, аз наистина харесвам Еди Алварес, но ако той избере да се бие с Конър в стойка, мисля, че Конър ще го нокаутира, “ – каза Хенри Сехудо. “ Ако Еди проведе мача, както го направи срещу Антъни Петис, тогава той ще победи Конър.

Но Конър е голям играч. Аз никога няма да го отпиша от сметките. Аз просто няма да направя това. Той има необичаен начин на мислене. Той е специален, заради своето мислене и вяра в своите умения.

Не мисля, че някога е имало друг боец като Конър, който да е бил толкова самоуверен. Може би Али е единствения от тези за които мога да се сетя, който можеше да предвиди, в кой от рундове ще нокаутира противника. Той е специален. Той е наистина специален. Аз не бих го отписал. „

Що се отнася до последния двубой на Конър Макгрегър с Нейт Диаз на UFC 202, Хенри Сехудо е бил повече от впечатлен.

“ Особено в мач като този срещу Нейт Диаз, който притежава “ гориво “ колкото никой друг боец, неговото “ гориво “ никога не свършва. Конър беше в състояние да изкара пет рунда срещу съперник, който беше много по- едър от него и това ме кара да изпитвам още по- голямо уважение към него.

Не съм съглася с тези хора, които казват, че Конър се саморекламира и се интересува само от пари. Той е шоумен. Той е боец. Той е най- добрия боец и най- голямата атракция в спорта. „

По отношение на избора на победител в срещата между Макгрегър и Алварес, Хенри Сехудо избира този, когото той счита за най- добрия боец ​​в света.

“ Алварес вероятно е по- опитния боец, но аз избирам Конър. Обичам Еди. Той е много приятен човек и добър боец. Аз съм изгледал много от неговите мачове, но имам чувството, че той стана прекалено самонадеян. Мисля, че той ще загуби. „

conor1
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *