Хей: Може би Белю щеше да ме нокаутира дори и ако не се бях контузил

Критиците твърдят, че бившият световен шампион в полутежка категория Тони Белю е нямало да може да победи Дейвид Хей, ако не е била контузията, която “ Хейемейкъра “ получи по- време на битката. Самият Хей също не е толкова сигурен и смята, че той е можело да загуби с нокаут, дори и не е скъсал ахилесово сухожилие в шестия рунд.

“ Кой знае? Можех да загубя с нокаут и без да съм получил контузия. Аз нямам кристална топка, не знам как биха се развили събитията. Белю спечели тази битка, аз загубих. И искам да докажа, че човекът, който се би на 4 март е напълно различен от мен днес. На 17 декември Тони ще види най-добрата моя версия. Загубих първия мач, така че моята цел да спечеля убедителен успех. Обичайната победа няма да е достатъчна, трябва да се изява в реванша с Белю.

Аз не се съмнявам, че Тони ще бъде в отлична форма. Последният път, той опроверга много от моите съмнения, но както казах, той успя да ограби банка тогава, но това няма да се случи за втори път. Как мога да уважавам човек, който ме е победил? Аз не вярвах, че Белю може да ме нарани, но той доказа точно обратното. Тони намери начин да спечели и го направи легитимно, „- каза Haye.

На 4 март Тони Белю победи с технически нокаут Дейвид Хей, който през последните рундове на двубоя едва можеше да се придвижва по ринга поради контузия в ахилесовото сухожилие.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(167)

Share

коментара
  1. Гошо октомври 12, 2017 5:47 pm  Отговор

    „Как мога да уважавам човек, който ме е победил? “ наистина не става за шампион.

  2. Ivo октомври 12, 2017 11:43 pm  Отговор

    Много смирен ми се струва Хей…..м да живота е най-големия учител!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *