Хабиб към Макгрегър: Стой далеч от нашия спорт

Руският боец на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов отново изрази увереност, че настоящият шампион в дивизията ирландската звезда Конър Макгрегър няма да рискува да се бие с него.

“ Не знам защо всеки продължава да говори за него. Мнозина го наричат ​​крал, но той не прилича на такъв. Сега той е Бъргър Кинг. Той има много пари, хубав живот, сега е известен човек. Мисля, че той е по-добре да стои далеч от най- добрите бойци в лека категория. включително и от мен. Да влезе в октагона и да се бие с мен – това не е като да се снимаш в реклама на Бъргър Кинг. Това е съвсем различно. Ето защо той трябва да стои настрана.

Не мисля, че той ще се върне и ще проведе истинска битка. Той иска леки битки, например, двубой с Флойд Майуедър. Той няма нужда да се връща, подготвяйки се аз пет рундова война срещу сериозен боец, който бързо ще го свали на земята и ще разбие лицето му. Трябва да изглежда добре, за да рекламира Бъргър Кинг или други компании. Стой далеч от нашия спорт. Това е UFC, бейби, „ каза Хабиб в интервю за Yahoo! Sports.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(75)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *