Хабиб Нурмагомедов заплаши UFC с напускане
Шампионът на UFC в лека категория руснака Хабиб Нурмагомедов се обърна към UFC на своята страница в инстрагам. Той протестира срещу наказанието на Зубайр Тухугов и коментира факта, че Атлетическата Комисия на щата Невада бави изплащането на хонорара му.“ Защо не уволнихте никого, когато отбора им нападна автобуса и рани няколко души? Можеха да убият някого там, защо никой не каза нищо заради обидите на родината ми, религията, нацията, семейството ми?

Защо трябва да наказвате отбора ми, когато и двата отбора се сбиха. Ако кажете, че аз съм започнал сбиването, тогава няма да се съглася. Аз завърших това, което той започна.

Във всеки случай накажете мен, Зубайр Тухугов няма нищо общо с това.
Ако си мислите, че ще мълча, грешите, анулирахте битката на Зубайр и искате да го уволните само защото е ударил Конър. Но не забравяйте, че Конър първи удари другия ми брат, просто изгледайте видеоклипа.

Ако решите да го уволните, трябва да знаете, че ще ме загубите. Ние никога не предаваме нашите братя в Русия и аз ще стигна докрай заради брат ми. Ако все пак решите да го уволните, не забравяйте да ми изпратите прекратения договор, в противен случай ще го прекратя сам.

И още нещо: можете да вземете парите ми. Вие сте много заети с това. Надявам се, че няма да ви приседнат на гърлото. Защитихме нашата чест и това е най-важното нещо. Ние възнамеряваме да стигнем до края, „ написа Нурмагомедов.

След победата си над Конър Макгрегър на UFC 229 миналата събота, Хабиб Нурмагомедов напусна октагона и предизвика сбиване в залата и в клетката.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. ludmil октомври 12, 2018 9:40 pm  Отговор

    UFC е прекалено голяма машина, за да е зависима от Нурмагомедов. Дори Макгрегър да напусне това няма да й се отрази. Лично за мен Нурмагомедов е лицемер. Май бързо забрави, че той започна всичко.

  2. Гошо октомври 13, 2018 12:38 am  Отговор

    Ти започна боя с прескачането и следователно си виновен, а брат ти няма работа да удря боец в клетката. Ако Конър беше излязъл и той щеше да има вина., какво да направи да си свали ръцете за да го удрят ли? Вече се чудя като казваш „родина“ коя имаш предвид или когато как ти е изгодно. И за каква чест може да става дума, това доста прилича на сюжетите от турските сериали, които правилно осмиват криворазбраното значение на тази дума. С изнудване на Дейна Уайт далеч няма да стигнеш. Това последното изречение не звучи много скромно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *