Хабиб Нурмагомедов: Никога не се уморявам и никога не се предавам

https://ringside24.com/media/post/622088278.jpg.0.jpg

Непобеденият руски боец на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов даде да се разбере, че в предстоящата си битка срещу Тони Фъргюсън възнамерява да използва не само борбата, но и ударната си техника, която значително е усъвършенствал след тренировките под ръководството на Хавиер Мендес.

“ Очакам да го нараня с тежко ляво кроше, той ще падне на платнището, а след това ще го задуша. Аз ще направя хубав задушаащ прийоом Д’Арс.


Той е труден съперник и много добър боец. Намира се в победна серия от десет мача, но UFC не му отдаде дължимото му уважение, защото Конър все още е истински шампион. Той е страхотен боец, но като човек … Аз не го разбирам – той изглежда глупав.

Не го подценявам като боец ​​и го уважавам. Той има много добри умения и се подготвям за най-трудната битка в живота си.

Това е двубой според правилата на ММА. Работим върху моя план за битката. Когато вратата на клетката се затвори, аз ще слушам моите треньори, моя ъгъл, и ще следвам плана. Ето защо нашата битка е толкова интересна – никой не знае какво ще се случи.

През целия си живот никой не ме е накарал да се предам. Нито в аматьорски битки, нито на тренировки. Никога не се уморявам и никога не се предавам, „
каза Нурмагомедов пред MMA Fighting.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *