Хабиб Нурмагомедов: Не вкарвайте Конър в затвора, сам искам да се разбера с него

Руския боец ​​Хабиб Нурмагомедов коментира вчерашната случка с атаката на Конър Макгрегър и неговия екип на автобуса, в който се намираше той, и други участници от турнира UFC 223. Според „Орела“, Макгрегър не трябва да бъде вкарван в затвора за това деяние, той иска да го накаже лично.

“ Седях вътре и се смеех. Ти удряше по прозореца, защо? Ела вътре. Персоналът на UFC нямаше да ти позволи да се качиш в автобуса? Ако си истински гангстер, защо не се качи? Бруклин е историческо гангстерско място. Искаш ли да говориш с мен? Кажи къде и аз ще дойда без проблеми. Така съм възпитан.

Аз не хвърлям столове по прозорците. Автобусът не е мой. Това не е автобусът на моя екип, вътре бяхме само аз и моят мениджър Али Абделазис. Освен нас вътре бяха Роуз Намаюнас, Каролина Ковалкевич, Ал Якуинта, Рей Борг, Майкъл Киеза и други бойци. Честно казано, не искам Конър да отиде в затвора.

Трябва да се бием. Изпрати ми мястото, където ще се бием и аз ще дойда там. Моля, трябва да решим това. Един на един, ти и аз. Искаш ли 10 на 10? Няма проблеми. Разбира се, в този момент исках да сляза от автобуса, но не ми беше позволено да го направя. Макгрегър добре засне това, „ каза Нурмагомедов.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *