Хабиб Нурмагомедов: Исках да се бия с “ Бъргър Кинг “ , но Дейна ми даде Макс Холоуей
Следк като е научил новината, че Тони Фъргюсън няма да може да вземе участие в битката на турнира UFC 223, Хабиб Нурмагомедов се обърнал към президента на промоушъна Дейна Уайт с молба да организира битка с Конър Макгрегър. Отговорът на Уайт както се очаква е бил, че промоутирането на такава битка изисква много повече време от една седмица, а освен това, Конър буквално няма да има време да влезе в категорията.сега противник на Хабиб ще бъде шампиона на UFC в категория перо Макс Холоуей. В интервю за Ариел Хелвани Хабиб говори за реакцията му на това.

“ Попитах ги: ‘ Ей, къде е вашият Бъргър Кинг? ‘ Доведете този човек тук. Къде е той сега? Има шест дни до кантара – нима са му малко? Това е достатъчно време. Има не два, не три дни, а шест.

Дейна каза, че той има много рекламни договори, така че лицето му трябва да изглежда добре. Е, добре, тогава ми осигурете друга битка, но да бъде за пълноценната титла в категория до 70, 3 кг. Позволете ми да се бия за титлата, но не за обикновената титла. Аз съм на 29. Аз съм млад, гладен и моето време настъпи, „ каза Хабиб.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *