Хабиб Нурмагомедов: Джордж Сейнт Пиер е най- великият боец в историята
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, след като победи Ал Якуинта изяви желание да се бие с легендарния боец Джордж Сейнт Пиер и, както се оказа, не защото на харесва канадеца. Отговаряйки на въпроси на журналисти в един от руските университети, Нурмагомедов сподели, че изпитва голямо уважение към Сейнт Пиер, когото „Орелът“ счита за най-великият боец ​​в историята.“ Последният път, когато видях Джордж бе в хотел Москва, където бях отседнал. Сейнт Пиер седеше в ресторанта на първия етаж, а аз излизах навън на разходка. Приблих се към него отзад и на шега започнах да го душа. Като цяло между нас се получи приятен разговор. Мисля, че Джордж Сейнт Пиер е най-великият боец ​​в историята на UFC. Не изпитвам омраза към него, това е съперничество, искам да се срещна с него в клетката и го победя не защото Джордж е лош човек, това е просто спорт, „ каза Нурмагомедов.

Джордж Сейнт Пиер бързо реагира на предизвикателството на Хабиб Нурмагомедов и не показа интерес към двубой с руския боец в близко бъдеще.

http://www.bjpenn.com/wp-content/uploads/2017/04/aGeorges-St-Pierre-Khabib-Nurmagomedov.png.pagespeed.ic.UZX-wPs4IG.webp

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *