Хабиб Нурмагомедов: Все още искам да размажа лицето на Тони Фъргюсън

Въпреки факта, че битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън пропадна за четвърти път и дори ръководството на UFC изгуби интерес към организирането на битката между бойците, „Орела“ все още иска да достигне до „Торбалан“ и се надява да се срещне с него в бъдеще.

“ Емоционално, аз все още чувствам, че фокусът ми в върху Тони. Макар малко, но аз съм все още фокусиран върху Фъргюсън. Тези два месеца тренирах усърдно и се подготвях за битка с него. Аз наистина искам да размажа лицето му и не съм загубил интерес към тази битка. Понякога ние имаме определени планове, но Бог е на различно мнение.

Това, разбира се, е безумие, но може би ще можем да се бием чак на петия път. Никой не знае, това е безумие. Струва ми се, че феновете вече не вярват в тази битка. Дейна каза, че никога няма да направи такава битка отново. Но какво ще стане, ако и двамата продължим да побеждаваме? Тогава ще трябва да се бием, „ каза Нурмагомедов.

След контузията на Тони Фърюсън, след невъзможността на Макс Холоуей да се бие, след като Антъни Петис поиска прекалено много пари, след като Пол Фелдър не получи разрешение, Ал Якуинта ще е съперникът на Хабиб Нурмагомедов в утрешния му двубой на турнира UFC 223, който ще се проведе в Бруклин и в него ще бъде заложен за пълноценният колан на UFC в лека категория.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *