Хабиб Нурмагомедов: Аз ще променя тази игра, сега Конър Макгрегър ще ми се моли

До турнира UFC 223 в Бруклин остават по-малко от четири седмици и според Хабиб Нурмагомедов в лека категория ще се извърши смяна на карула.

Конър Макгрегър ще бъде лишен от шампионския си колан и руския боец, който има намерение да стане следващия му собственик, ще накара ирландеца да го умолява, за да му даде шанс да се бие отново за златото.

“ Понякога трябва да се смеете. Макгрегър имаше възможност да ме удари в лицето, но той не го направи. Тази възможност имаше на кантара преди турнира UFC 205, обаче, нищо не се случи. Конър постоянно публикува туитове, така че хората постоянно да говорят за това. Той никога не беше говорил за мен или за моя стил, но когато показах представянето на годината в последната си битка, Макгрегър започна такива разговори.

Той има много последователи и не иска хората да го забравят. Но кога се би за последно? Не помня кога се е би Макгрегър. След битката с Тони ще се случат много добри неща и ще смиря Конор. Спомняте ли как беше написал, че трябва да го молим за битка? Сега той ще трябва да се моли. Аз ще взема този пояс и ще кажа: “ Здрасти, Конър Макгрегър, ще променя тази игра. “ Това е, „ каза Нурмагомедов.

Шампионската битка между Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов се проведе на 7 април по време на турнира UFC 223 в Бруклин, Ню Йорк.

https://i1.wp.com/fightnews.info/img/pages/35692_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(82)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *